360 graders foto – kom hele vejen rundt

Med 360 grader foto giver du dine kunder en virtuel oplevelse af at være helt tæt på.

3D foto og 360 graders foto

Vis alle de gode sider af dit produkt. Med et 360 graders produktfoto kan produktet drejes rundt på skærmen. Et virtuelt 3D produktfoto vist online er det nærmeste man kommer at stå med produktet i hånden selv – overbevisende og nærværende.

Det er altid en professionel fotograf der fotograferer produktet i vores store fotostudie, direkte på vores lysbænk og naturligvis med professionel nøje afstemt foto lyssætning.

Der optages en serie fotos af produktet fra alle de forskellige vinkler. Når fotoserien sættes sammen kan produktet ses fra alle vinkler – det drejer rundt.

Interaktive 360 grader Panoramabilleder

Vi laver panoramabilleder der viser dine omgivelser som et virtuelt 3D univers hvor man kan dreje 360 grader rundt i rummet – vel at mærke direkte på din hjemmeside. Tættere kommer du ikke på at være der selv!

Med panoramabilleder kan I interaktivt vise jeres kunder det I er stolte af. Idag tjekker forbrugeren det meste på nettet, inden de beslutter sig.

Med AdMads visningsmodul til at indsætte 360 graders foto på et web site, bliver det nemt og brugervenligt at manøvrere rundt.

FAKTA

Der findes mange betegnelser for 360 grader panorama fotos.  De kaldes også for VR billeder, QTVR billede, 3D foto, 360 graders foto eller slet og ret virtuelt panoramabillede.

Ved at anvende panorama foto teknik, er det muligt at vise et rum, et kontor, en fabrik eller et steds mange detaljer og dimensioner fra alle vinkler hele horisonten rundt.