Få en professionel webshop designet for enkel administration, høj konvertering og øget websalg!

Webshop med garanti for effektiv nethandel!

Nethandlen er eksploderet – få din egen unikke netbutik

Der handles som aldrig før i webshops på internettet og nye netbutikker skyder hele tiden op, ligesom eksisterende fysiske butikker starter en ny “filial” og får ekstrasalg og større geografisk rækkevidde via e-handel.

Læs om hvordan nethandel vækster voldsomt.

Tidligere har det været meget dyrt at etablere en internetbutik. Men en netbutik behøver slet ikke at være voldsom dyr. Faktisk er en webbutik lang billigere at etablere end almindelig butik og børnesygdommene/usikkerheden omkring online betaling er for længst væk.

Hvorfor er det reklamefolk der designer Webshops hos AdMad?

Der er flere helt åbenlyse ting i din webbutik, der skal være i orden, hvis dine besøgende også skal blive til kunder. Det er de bare langt fra altid.
Først og fremmest skal webshoppen indgyde tillid og virke troværdig. Design og udseende skal være 100% iorden og signalere professionalisme. Dernæst skal det selvfølgelig være let for dine kunder – både at få et hurtigt overblik, at finde de rigtige varer i din webbutik og endelig skal det være helt enkelt, logisk og hurtigt at foretage det endelige køb.
En 2 eller 3 dobling af eksisterende webshops konvertering, er ikke ualmindelig når vores reklamefolk og usabilityeksperter redesigner og optimerer usability på en eksisterende webshop. Men det er naturligvis bedre bare at lade os lave den helt rigtigt fra start af.

Webshop designet og programmeret i fremtidssikret opensource cms-system

Vi vil gerne gøre det så enkelt og sikkert som overhovedet muligt, for dig at starte webbutik. Derfor bygger vi din nye webshop op i et af de mest udbredte og udbyggede opensource cms-systemer. I forhold til dine krav og ønsker er der reelt et par enkelte, at vælge imellem. Når der er anvendt et udbredt opensource system betyder det, at der findes mange designere og programmører der vil kunne hjælpe dig med at udbygge og opdatere din webshop – selv om vi naturligvis tror på, og vil gøre alt for at du forbliver kunde hos os. Men det handler om din sikkerhed og tryghed – også for fremtiden.

Webshop gør mobilen til indkøbsvogn

I dag handler rigtig mange direkte i webshops via deres smartphones eller tablets. Derfor kan det være en rigtig god idé  også, at få lavet webbutikken responsive, så den også er optimeret til al den nethandel der foregår fra håndholdte enheder. Vi laver naturligvis responsive webdesign.

Brugervenligheden i fokus

Hos AdMad er det reklamefolk der laver designer din eshop og sørger for at den sælger dine varer effektivt. De sætter usability, købsflow og design meget højt fordi det gør en stor forskel på om et besøg også bliver til et køb i din webbutik.

Topprofessionelle webdesignere og fagfolk er din garanti for en optimal webshop.