Grafisk design – ide, farve, form og budskab samlet i et visuelt udtryk !

Godt grafisk design sender signaler! Grafisk design formidler et budskab og godt grafisk design har et visuelt udtryk der viser lidt af afsender samtidig med at godt grafisk design favner og appelerer til modtageren / målgruppen.Sammenhængende professionelt grafisk design signalerer professionalisme, og et godt kommunikeret budskab pakket rigtigt ind i grafisk design skaber stor interesse og nysgerrighed overfor budskab eller produkt. God reklame er det gode budskab pakket ind i godt grafisk design. Hos AdMad får du godt grafisk design og god effektiv reklame til jordnære priser.

»Design er foreningen af det æstetiske, flotte og interessante med funktion og budskab

Al reklame peger tilbage på afsenderen!  Er layoutet og det grafiske design i dine brochurer, annoncer, visitkort mv. ikke professionelt, ja så bliver du heller ikke opfattet som værende det. Med andre ord:  »Du bliver, hvad du signalerer!«

Derfor er det så vigtigt med et moderne og tidssvarende flot og synligt grafisk design, og derfor er det så vigtigt med et klart og forståeligt budskab.

»Godt grafisk Design er god reklame, der sælger budskaber og produkter«

Hos AdMad ved vi det – faktisk har vi øvet os i de små 20 år, vi har eksisteret. Det har givet mange knubs, men endnu flere erfaringer – erfaringer, som kommer vores kunder til gode i den daglige fight for større synlighed og øget salg.

Så kig ind og bliv set.

Hvad er Grafisk Design?

er vidensområdet om formgivning, f.eks. udformning af et stykke grafik, tøj, en tryksag eller en hjemmeside. En designer er et bredt udtryk for personen, som står for denne udformning. Resultatet kan man kalde et design.

At designe er et udtryk for den proces, hvorved man formgiver noget. I denne proces overvejer man ofte resultatets æstetiske og funktionelle egenskaber.

Enhver kan kalde sig designer også uden de egentlige kompetencer. Hos AdMad er det alene uddannede grafikere eller Art Directors der laver grafisk design til vores kunder.