Din konkurrents hjemmeside er ét klik væk…

Du har 7 sekunder til at fange folks interesse – ellers fanger du intet!

Udseendet på din hjemmeside og din webshop spiller en stor rolle. Forbrugeren er kræsen i dag, og et dårligt hjemmesidedesign eller en webshop der ikke virker koster kunder.

Hos os er det altid topprofessionelle kommunikations- og reklamefolk der i samarbejde med vores specialiserede webprogrammører planlægger, designer og programmerer din hjemmeside og webshop. Det giver unikke hjemmesider der formidler jeres virksomhed og skaber resultater – også på bundlinjen.

Hjemmeside og webshop design

En professionel webshop og effektivt hjemmesidedesign er meget mere end teknik!

Internettet er hovedvejen til din hjemmeside hvor dit hjemmeside design er dit grafiske ansigt udadtil og er forskellen på købt og solgt, succes eller fiasko!

Hvor stort set alle vores konkurrenter har programmører og webdesignere – altså teknik folk til at lave hjemmesider, ved vi Hos AdMad at du for succes har brug for andet og mere. Derfor har vi altid både professionelle og uddannede grafiske designere, usabalityeksperter, kommunikations- og reklamefolk og dygtige programmører til i forening at sikre det mest effektive og optimale webdesign, når vi laver din hjemmeside eller din webshop.

Professionel CMS hjemmeside

med unikt design til fast lav pris

Professionel webshop

designet til succes

SEO og Addwords

Effektiv søgemaskineoptimering med garanteret resultat

Vi laver billige hjemmesidedesign og billig webshop.

Nå vi laver hjemmesider involverer vi altid, fra vores fastansatte stab mindst, både en grafiske webdesigner, en usabiltyekspert og en webprogrammør.
Det lyder måske dyrt, men giver faktisk billigt hjemmesidedesign og billig webshop. Vi er netop både effektive og billige fordi det er dygtige hjemmesideeksperter med hvert deres kompetenceområde der er med hvor netop den enkelte er dygtigst og yder allerbedst – det giver optimalt effektivt, professionelt og billigt hjemmesidedesign.

Hjemmesidedesign – hvad er det? …og hvad er godt hjemmesidedesign?

Godt hjemmesidedesign er kort fortalt når Det æstetiske – altså udseende, funktionalitet og brugervenlighed forenes.

Rigtig godt hjemmesidedesign er opbygningen af et website der favner målgruppen / den besøgende, formidler det rigtige budskab ( sælger ), signalerer professionalisme, er let navigerbart, overskueligt og brugervenligt.

Nikolaj Ditlev

Grafisk designer