LOVPLIGTIGT CVR NUMMER

I FOLIE BOGSTAVER

Bilfolie CVR nummer og firmanavn til bilen

Siden d. 1. januar 2013 har det været lovpligtigt med firmanavn og Cvr nummer på gulpladebiler. SKAT mener det seriøst. Mangler en gulpladebil Cvr nr. eller firmanavn vanker der bøder – og bøderne starter ved kr. 5.000,-

Vi kender reglerne og har lavet et billigt og enkelt folieprodukt der opfylder SKATs krav til cvr mærkning. Vi udskærer dit Cvr nummer og firmanavn i selvklæbende bilfolie – klar til montering. Du kan selv montere eller for et lille beløb få os til det.

Vend det til noget positivt…

Har du ikke allerede bilreklame med firmanavn og logo på bilen, finder du her mere information om bilreklame og folieindpakning, der både kan promovere og give nye kunder.

Kampagne og bekendtgørelse
Læs mere om kampagnen mod organiseret sort arbejde,
samt den fulde bekendtgørelse på skat.dk

skatlogo

Nikolaj Ditlev

Grafisk designer

CVR folie til bil

CVR nummer | biler på max 3500 kg

CVR nummer og firmanavn 3 cm høje

som folietekst

Kr. 200.00

pr. sæt af 2 stk.
CVR nummer til lastbiler

CVR nummer | biler over 3500 kg

CVR nummer og firmanavn 10 cm høje
som folietekst

Kr. 400,-

pr. sæt af 2 stk.

Tydeligt læsbart CVR nummer på begge sider af bilen

Firmanavn og CVR nummer skal være monteret på begge sider af bilen, være letlæselige og i en tydelig farve. Cvr mærkningen må ikke være på løse aftagelige skilte som f.eks. magnetskilte.

Hos AdMad Hosting er der i vores pakker inkluderet en bilfolie med cvr-nummer til begge sider af bilen. Du kan vælge skrifttype og farve på de udskårne foliebogstaver nedenfor.

Logo på bilen istedet for navn

Hvis du allerede har bilreklame og bilfolie med firmanavn eller logo der entydigt viser firmanavnet, behøver du bare at montere cvr nummeret som beskrevet.
Har du ikke allerede har logo på bilen kan vi hjælpe. Vi har en række flotte bilfolie og bilreklameløsninger.