Mæglerskilte til skiltning ved ejendom og ud til vej

Mæglerskilte, vinduesskilte, selvklæbende vinduesstreamere og udhængsskilte – Du finder her et stort udvalg i skilte til lynhurtig og enkelt opsætning.

 

Du får kvalitetsskilte til jordnære og konkurrencedygtige priser

  • Mæglerskilte og estateskilte til opsætning i jord når vej.
  • Mæglerskilte / vinduesskilte til montering i vindueskarm ud fra vindue.
  • Selvklæbende Vinduesstreamers / vinduesskilte til påsætning på vindue – inde eller ude.
  • Det nye trekantsskilt der et mæglerskilt til på klæbning på vindue og glat overflade eller på skruning på mur og væg.

Skiltene er let synlige og skaber hurtig effektiv opmærksomhed. Disse skilte har stor eksponerings- og reklamemæssig værdi og dækker behovet for hurtig, effektiv, midlertidig skiltning.

Vi kan tilbyde alt inden for bannere, byggepladsskilte, ejendomsmæglerskilte – både stationære og flytbare og vi er specialister i kommunikation og design, så AdMad kan være med fra idé og layout til udformning, opstilling og montering af skiltet – eller blot producere skiltet efter dit ønske.

OVERSKRIFT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut a commodo erat, eget fermentum erat. Suspendisse vehicula nulla nulla, vel laoreet velit rutrum ac. Nulla facilisi. Quisque ultrices luctus tellus, ac ultricies odio posuere et.

mæglerskilte til at sætte i jorden

Mæglerskilt – et “til salg skilt” til hurtig opstilling i jord

Mæglerskilt med udskiftelig skilteplade til lynhurtig og enkel montering ved vej og indkørsel direkte i jord foran hus, bygning og grund der er til salg eller til leje. Bruges også som transportabelt håndværkerskilt til placering og direkte skiltereklame hvor håndværkeren arbejder.

Mæglerskilte kaldes også Estateskilt eller ejendomsskilte og bruges typisk som til salg skilt eller til leje skilt. Mæglerskiltet er fremstillet i vejrbestandigt holdbart varmgalvaniseret stål. Mæglerskiltet har trædeplader så det let kan trædes ned i jorden uden brug af værktøj. Hos os kan du få ejendomsmæglerskiltet i flere faste størrelser til meget jordnære priser. Vi kan også lave mæglerskilte efter dine mål og ønsker.

mæglerskilte / udhængsskilte til vindue

Ejendomshandlerskilt – Vindues udhængsskilte

Til-salg udhængsskilt til placering i vindue. Ejendomsmæglerskiltet der for let fasklemning mellem vindue- og karm har håndtag på indersiden og skilteplade med budskab og ejendomsmæglerens data på ydersiden.
Ejendomsmæglerskiltet til vindue fås i mange størrelser og priser

mæglerskilte / vinduesstreamere til opklæbning

Vindues skilt / stickers

Selvklæbende ejendomshandler til-salg stickers kan laves til enten placering på indersiden af rude eller til ydersiden af vindue.

De selvklæbende ejendoms til-salg klistermærker fås i mange størrelser til forskellige priser.

mæglerskilte / trekantskilt til vindue

Rudetrekanter med klæb

En elegant og super let måde at få eksponeret salg af lejligheder og mindre reklamevenlige boliger.