Bliv set på Facebook med en skarp firmaprofil

Der er mange fordele ved at være tilstede på de sociale medier. En facebook firmaprofil kan være et rigtig godt sted at møde dine kunder og skabe dialog med dem. For langt de fleste virksomheder vil en side på Facebook være en god ide. Måske også for din.

Facebook firmaprofil – det gode valg til markedsføring og profilering

Der er rigtig mange gode grunde og fordele ved at have en god Facebook firmaprofil. En af de primære er, at det er effektiv markedsføring og profilering. Med Facebook får du smarte og brugervenlige værktøjer til at markedsføre og profilere dit firma. Uanset om du vil gøre opmærksom på et udsalg, tilbud eller nye produktlanceringer, holde kontakt med dine kunder, håndtere kundeservicespørgsmål eller sende flere besøgende til din virksomheds hjemmeside, giver en Facebook firmaprofil dig mulighed for det.

Hvad skal mit firma bruge venner på Facebook til?

Det kan skabe stor værdi at have sit firma på Facebook. Værdien skabes gennem den gruppe af fans eller venner dit firma får. Du kan på din facebookside kommunikere direkte med dine fans og potentielle kunder, og de kan hvis du ønsker det kommunikere direkte med dig.

Du kan give dem gode tilbud der kommer frem på deres profils væg, du kan fortælle om nye ting i din virksomhed og du kan spørge dem til råds. Du kan også teste nye tiltag over for dine kernekunder, og dermed målrette dem deres behov.

Med en Facebook firmaprofil kan du skrive nyheder eller tilbud direkte ud til dine venner eller faste kunder. De modtager dit budskab når de har tid til at tage stilling til det. Du kommunikerer altså til dem når de slapper af og har tid til at læse dit budskab.

Hvis du allerede bruger Facebook, kan vi hjælpe dig med at oprette en specialdesignet Facebook firmaprofil til dit firma nu.

Fakta om Facebook

  • Facebook er stadig det foretrukne sociale medie i Danmark med 3,5 mio. månedlige brugere (2015).
  • Danskerne er nummer et på Facebook i antal profiler pr. indbygger. (2014)
  • 690.800 danskere bruger Facebook flere gange dagligt (2015)
  • Folk med smartphones tjekker deres Facebookprofil 14 gange dagligt (2014)