Greenscreen Video-On-Top er fritlagt video til jeres hjemmeside

En Greenscreen optagelse gør dig til en integreret og levende del af hjemmesiden. Med Greenscreen video teknikken kan baggrunden på videoen fjernes så selve hjemmesiden bliver videoens baggrund. Personen på videoen kan “gå” rundt på hjemmesiden og interagere, pege på billeder, illustrationer, menupunkter osv. der er en del af hjemmesiden. Princippet er det samme som når TV3 eller DR laver en greenscreen optagelse med en meteorolog og baggrunden fjernes og erstattes med vejrkortet som meteorologen kan pege og interagere med. Med Greenscreen Video-On-Top er vejrkortet bare skiftet ud med hjemmesiden.

Greenscreen video – vi gør det let for dig

Når du skal have lavet greenscreen video kan vi hjælpe dig fra start til slut – lige fra koncept og idé, storyboard, copywriting / tekst, optagelse, redigering og integration på jeres hjemmeside.

  • Greenscreen studie med videolys
  • Teleprompter til videomanus / tekst
  • Specielle video baggrunde
  • Søgning, casting og prøveoptagelse hvis der skal bruges model

Sådan virker greenscreen

Efter videooptagelse på den specielle blå eller grønne chromakeybaggrund ( Greenscreen ), computerbehandles den optagede videofilm og den grønne baggrund gøres gennemsigtig så hovedmotivet f.eks. en person kan lægges ovenpå et andet billede, noget grafik eller fritlægges og køres direkte ovenpå en hjemmeside som fritlagt video.

 

Eksempler på Greenscreen video

Musik og præsentationsvideo for BlinkMint. Videoen er brugt på både hjemmeside og som fælles præsentation på internationale messer i hele verden.

“Her finder du stort greenscreen studie seamless rundhorisont og professionelt lysanlæg.
Vi producerer, optager og klipper vi din professionelle videofilm.