Kompetencer og forcer

Hos AdMad Hosting er vi først og fremmest kommunikationsfolk – vi er gode til at pakke ind. Altså pakke budskaber ind i godt design der understreger og får sendt de rigtige signaler, formidler den stemning der fordres og sælger dit budskab og din vare bedst.

Vi er ikke smarte og dyre reklamefolk, men dygtige håndværkere der går til arbejdet med ildhu og gå-på-mod. Og så nyder vi resultatet mindst lige så meget som tømreren og mureren må nyde, at kunne træde ti skridt baglæns og beundre det hus de lige har bygget færdigt.

Vi er også faguddannede grafiske teknikere og designere og har god forstand og styr på processen og de tekniske aspekter omkring tryksager, hjemmesider, internet, skiltning og meget andet.

Vi favner i vores lille virksomhed næsten alle kompetencer indenfor grafisk kommunikation, design, tryksager, internetsider, tekstning, storytelling og layout, og skulle der være noget vi ikke er eksperter i, har vi helt sikkert en god samarbejdspartner, vi kan arbejde sammen med eller henvise til.

Ung, men med en erfaring som en på 50

Vi har været med hele vejen i den teknologiske udvikling inden for web og almindelig reklame. Vi har gået i erhvervslivets barske skole og er kommet stærkere og mere kompetent ud, så vi i dag står massivt rustet til at hjælpe vores kunder med såvel store, komplekse opgaver som de lidt mindre og mere rutineprægede. Men uanset opgavens karakter går vi altid til sagen med nysgerrighed, ildhu og engagement.

AdMad Hosting er kompetence og kreativitet kombineret med evnen til jordnær indlevelse i problemstillinger, hvad enten dine udfordringer er kommunikation på Nettet eller inden for reklame/marketing.

 Tid er sparede penge

Hos AdMad Hosting har vi lært at arbejde hurtigt, uden at det går ud over hverken præcision eller kreativitet – et faktum, som giver vores kunder to kontante fordele: Nemlig hurtig levering og til priser så lave, at det ville få bogholderne på de store reklamebureauer til at varsle røde tal på deres bundlinie.

Skal vi sammen få bogholderne til at se rødt???

Alt i grafisk kommunikation til jordnære priser

• Logo, grafisk identitet og design
• Tryksager, brochurer, visitkort, papirlinie m.v.
• Hjemmesider, emailkampagner og internetreklame
• Facebook fansider, konkurrencer og applikationer
• Fotografering, web-tv og video-on-top
• Skiltning, bilreklame og storformatreklame
• Telefon og tablet apps (android, iphone og ipad) og e-magasiner

Se vores grafisk prisliste med faste priser på det meste

Timme Tvede

Art Director