nyhedsmails og emailreklame

Email nyhedsmail – kampagnemails der frister, aktiver og skaber salg.

– Effektive nyhedsmails med udformning, budskab og grafisk apeal til fastholdelse og aktivering af nye og gamle kunder.

Vi udformer dine nyhedsmails i design, ord og billeder så de er effektive og bliver set, læst og skaber action hos dine modtagere. Og så hjælper vi dig gerne i gang – både med det praktiske, det tekniske og alt det andet.

Hvis du vil holde fast i de besøgende du får på din hjemmeside eller i din webshop, og det vil du naturligvis, så er en rigtigt udtænkt og designet nyhedstilmelding måden.

Når først en potentiel kunde er tilmeldt, kan vedkommende via direct email aktiveres og påvirkes gang, på gang, på gang indtil vedkommende ikke mere er potentiel kunde men fast kunde og indtjening.

Vi laver tilmeldingsformen og det rigtige design der får dine besøgende til at tilmelde sig din nyhedsliste. Vi har også mailudsenderen der efterfølgende kan sende dine nyhedsmails ud til tilmeldte, styre det tekniske – både ved afmelding og tilmelding og iøvrigt sørger for meget høj leveringsrate.

Du sender herefter e-mails let og enkelt ud til alle tilmeldte. Du sender din nyhedsmail til vores specielle mailserver, der automatisk sørger for at dine nyheder, tilbud, ord og billeder videresendes til alle dine kunder.

nyhedsmails og emailreklame

Email markedsføring der målrettet og effektivt, fastholder og aktiverer nye og gamle kunder og giver salg.

  • Stor effekt i forhold til pris.
  • Design, layout og kommunikation der rammer målgruppen
  • Tracking af clicks via Google Analytics
  • Gennemtestet udsendingssystem som sikrer høj modtagelse.