Webvideo til hjemmesiden, biografvideo eller videopræsentation til messer og udstillinger

Med en professionelt produceret videofilm får din virksomhed en højeffektiv og nærværende formidling og præsentation af jeres produkter og budskaber.

Intet medie er bedre til at skabe opmærksomhed og komme tæt på dine kunder end den levende videofilm.

Produktvideo / reklamefilm for Blink

Webvideo er levende billeder på din hjemmeside

Og hvis et billede siger mere end 1.000 ord siger en video mere end 1.000 billeder. Webvideo er nærværende og interessant kommunikation, direkte til din målgruppe, når de er allermest modtagelige.
Hos AdMad kan du trække på vores årelange erfaring med videoproduktion, kommunikation og internettet så vi sammen kan lave jeres reklamefilm, produktvideo eller firmapræsentation til brug på jeres hjemmeside.

Video reklamefilm til f.eks. biografvisning eller togreklame

Levende video skaber troværdighed og en nærhed der ikke kan opnås tilsvarende med almindelige annoncer, foldere eller brochurer. Vi kan hjælpe med at producere jeres egen reklamefilm til f.eks. visning i biograf eller på tv og til priser der overrasker positivt.

Fritlagt video med greenscreen optagelser

Greenscreen video er en teknik der bruges til at fjerne baggrunden på en video, så hovedmotivet typisk en person kan indsættes på anden baggrund – f.eks. kan en person indsættes foran folketinget, på Fredspladsen i Kina eller på månen – uden nogensinde at have været der. Kan du se mulighederne med Greenscreen video? Det er også denne teknik der bruges når en meteorolog står på TV2 med et vejrkort som baggrund.

Efter videooptagelse på den specielle grønne chromakeybaggrund, computerbehandles den optagede videofilm og den grønne baggrund gøres gennemsigtig så hovedmotivet f.eks. en person kan lægges ovenpå et andet billede, en anden baggrund, noget grafik eller helt uden baggrund som VideoOnTop video direkte ovenpå en hjemmeside.

greenscreen--morfing

Webvideo til video-on-top

Videooptagelse i studie, redigering, chromakey fritlægning, videogenerering, kodning og levering af kode og færdig  fritlagt webfilm til hurtig implementering på jeres hjemmeside. Prisen inkluderer optagelse af ét spot, maks 4 timers studieoptagelse og efterfølgende redigering. Fast pris fri for abonnementsbinding og serverudgifter.

kr. 7.800,-

Videopræsentation optaget onLocation og brugt til præsentation af AlgeXperten og deres serviceydelser. Er blevet vist på udstilling og som webvideo på AlgeXpertens hjemmeside.

Reklamefilm for Boligforeningen 3B til brug i S-tog. Sammenklippet af stillbilleder og grafiske elementer for en effektiv og levende annoncering.

Web produktvideoen der viser både produktet og glæden ved at bruge det. Greenscreen video hvor baggrunden er fritlagt og videoen efterfølgende lagt ind på en tegnet og animeret baggrund.
Videoen er brugt på både YFG’s hjemmeside og som reklamefilm på messer og udstillinger.