Tryk af plakater i store og små størrelser

Fotoplakat til indendørs brug

Vores fotoplakater kan laves i en meget høj opløsning i størrelser på imellem 10x15 op til 32 x 44 cm. (A3+). Plakaterne har en lysægthed på op til 100 år indendørs og derved meget velegnet til fotos, motiver og andet der skal holde i lang tid. Disse fotoplakater bliver kørt på vores hexachrome (6.farver) og octachrome (8 farver) Den nyeste printer i vores maskinepark laver formidable gråtone-billeder med sine 12 farver (6 grundfarver samt 4 forskellige sorte/grå-farver) i en opløsning på op til 5.000 DPI.

Plakater til indendørs brug i storformatprint

Indendørs plakat kan trykkes i størrelser med en bredde på op til 1,5 meter og en længde kun begrænset af mængden af papir på rullen. Disse kører på maskiner med 8-farver og med en opløsning op til 1440 DPI.

Plakater fra små størrelser til storformatprint til udendørs brug

Skal du bruge en udendørs plakat der skal kunne holde til at hænge udendørs, er der forskellige muligheder, alt efter om plakaten skal hænge frit, i et A-skilt, klæbes op eller andet. Til udendørs plakater benytter vi 4-farve maskiner med vandfast solvent-blæk som kan holde til det gennemsnitlige danske vejr. Vi har også syntetisk papir som ikke går i opløsning som traditionelt papir når det bliver vådt.

Bannere og storformatsskiltning til ude og inde

SKILTNING