Alsidig Skiltehåndværker søges

Er du en dygtig håndværker og kan du lide en varieret, travl og til tider udfordrende hverdag, så vil du stortrives i vores skilteafdeling!

Om dig:

Om du faktisk er skiltemaler, tømrer, smed eller har samlet dine håndværksmæssige færdigheder op fra arbejde og opgaver gennem tiden, betyder mindre for os. Vigtigst er det, at du er dygtig, alsidig og arbejdssom. Selvfølgelig er det en stor fordel, om du har erfaring med folie- og skilteproduktion.
Vi forventer også at få en god, sød og omgængelig kollega, der har tid og lyst til at indgå arbejdsmæssigt og socialt i et lille team af dygtige og søde folk.
Du vil komme til at byde ind og være med på mange fronter. Først og fremmest skiltearbejde og det praktiske i forbindelse med vores værksteder.

Om dine primære arbejdsopgaver:

  • Montagearbejde – skilte i jord, på facader m.v. (og produktion af skilte og skilteplader)
  • Fremstilling af skilte og skilteplader, bannere mv.
  • Foliearbejde – indpakning af biler og applikering af logo- og bildekoration
  • Udkørsel af storformat på vores digitalmaskiner
  • Praktisk og forefaldende arbejde på vores værksteder

Om AdMad:

AdMad + Grafisk producerer kreative kvalitetsløsninger til alle typer virksomheder, vi er en full-service virksomhed inden for grafisk design, skilte og bilreklame, hjemmesider, web- og app udvikling, foto og video samt tryksager i offset eller digital kvalitet.
Vi producerer alle specialprint og skilteopgaver i alle materialer – i alle formater lige fra håndværkerskiltet til storformatskilte, facadeskilte med indirekte lys samt eksklusive offset brochurer og magasiner.
AdMad + Grafisk har til huse i et kreativt miljø i Birkerød.
Du kan læse mere om os på www.admad.dk
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Mørck på telefon 43 330 500

Er du vores fremtidige kollega?

Ønsker du at søge stillingen, beder vi dig sende din ansøgning via funktionen “Søg stillingen“. Vi afholder løbende samtaler, så send allerede i dag.

Er DU den vi søger?

Vi holder løbende samtaler og søger med ansættelse snarest, så jo før vi hører fra dig, jo bedre.