Portrætfotos fotograferet så de viser sjæl og skaber nærhed!

Portrætfoto af model for Chanti smykker

Stemningsfuldt og intimt portrætfoto og produktfoto optaget i studie for Chanti. Øjenkontakt i portrætfotoet skaber samhørighed og giver troværdighed.

Portrætfoto. Modelfoto til kampagne for Blink mintpastiller

Modelfoto til kampagne for Blink mintpastiller taget i vores professionelle fotostudie.

 

Fotostudie til store og små opgaver

AdMads fotostudie med seamless rundhorisont er et professionelt fotostudie centralt placeret i Nordsjælland.

Flotte og nærværende portrætfotos for Robotech til deres hjemmeside er med til at skabe et professionelt image.

 

Portrætfoto af medarbejder fra Robotech til brug på hjemmeside

Hjælper det spørger du sikkert dig selv. Og ja det gør det! Et professionelt portrætfoto er med til at sælge din virksomhed som professionel. Det er her du kan vise præcis hvem du er. Brug det på din virksomheds hjemmeside, visitkort eller din blog.

Få taget nogle flotte, spændende og stærke portrætfotos af vores professionelle fotograf, og få et portrætfoto der fremhæver din personlighed og gør en forskel for det endelige resultat. Portrætfotograferingen af dit nye portrætfoto foregår enten i vores fotostudie i Birkerød tæt på København eller on location. Hvor det skal være finder vi ud af sammen.

Vi kan også levere flotte professionelle portrætfotos og gruppefotos af dine medarbejdere til f.eks. jeres website eller jeres intranet. Det kan være fotos af enkeltpersoner eller projektteams. Eller måske hele afdelinger.

Portrætfoto. Gruppebillede fotograferet i studie for Stockrate – tre portrætfotos i ét.

Gruppebillede fotograferet i studie for Stockrate – tre portrætfotos i ét.

Gruppebillede af nogle af 3B boligforeningens ældre beboere.

OnLocation gruppebilledet er et multi portrætfoto lavet for Boligforeningen 3b til deres årsrapport.

Da vi åbnede vores sidste butik var der ingen tvivl om at AdMad Hosting også her skulle lave vores grafiske arbejde, skiltning og hjemmeside. Vi har altid fået et godt produkt og rimelige priser hos AdMad

Lucas / Sorte Oliven Hellerup

Vi har været utroligt glade for vores samarbejde med AdMad Hosting – de viste sig fra første møde som en udbytterig sparringspartner med stor indsigt og forståelse for produktudvikling.

Claus Byrum / Conzept / Blinkmints

Your First Games logo, cooperative identity, hjemmeside, Facebook fanside, sparring på design af spil, samt artwork på spilleplader har AdMad Hosting udført indlevende, professionelt og super effektivt.

Franz Winter / Direktør YFG