Information samlet, gjort informativ, spændende og let tilgængelig er kernen i de årsrapporter, magasiner og kataloger der bliver læst!

Magasiner og foreningsblade

Skal du have produceret et foreningsblad eller magasin, kan vi tilbyde at løfte opgaven med produktionen.

Vi er Sjællands billigste service trykkeri og grafisk bureau med det hele under et tag. Det betyder at du er garanteret korte kommunikationslinjer, ingen fordyrende mellemled og levering til tiden.

Du kan hos os få produceret fagblade, foreningsblade, kundeblade, medarbejderblade, medlemsblade og magasiner til yderst konkurrencedygtige priser. Vi kan hjælpe dig med layout, tryk, distribution og eventuelt annoncesalg til hel eller delvis finansiering af bladet. Du bestemmer hvor i processen vi kommer ind i billedet

 

Kataloger

Synes du det kan være en tidskrævende og ressourcekrævende at få produceret jeres katalog? Det behøver det ikke være.

Et katalog er centrum for produktmarkedsføringen. Et katalog skal friste, inspirere, underholde og være med til at skabe et salg. Det skal sælge dine produkter med et professionelt layout og flotte fængende produktfotos.

Lad os klare processen fra design og layout, produktfotografering og trykning af katalog. Vi har mange års erfaring, og deltager i det omfang og på de områder du ønsker.

 

Gør din årsrapport let tilgængelig og værd at læse

Årsrapporten er en af din virksomheds vigtige elementer og den behøver ikke at være tør og kedelig. Det er her du kan beskrive din virksomhed, året der gik, dine visioner og strategien for den virksomhed. Men det hjælper ikke at bruge en masse tid på at lave en årsrapport hvis ingen læser den.

Godt design og layout der opdeler, fremhæver og leder modtageren hensigtsmæssigt og elegant igennem side for side kan gøre hele forskellen.