Få unik bilstyling med bildekorationsfolie

 

Bildekoration med folie til bilen sætter dit personlige præg på din egen personlige bil.

Bilstyling gør op med den ellers konservative og lidt kedelige ensartede danske bilpark og din egen unikke bildekoration skiller dig ud fra mængden.

Er du individualist og tør du lade omverdenen se det, så kan du få sat designer bildekorationsfolie på bilen.

 

Din bilstyling kan f.eks. være folie til bilen med blomster eller mønster, selvklæbende folie med artDeco, bildekoration med Rococco eller lige hvad du ønsker med folie på bilen.

En bildekoration kan også være af den diskrete slags og som prikken over i’et og i moderat størrelse lege med detaljen i mindre bildekorationer.

Bildekorationen kan være et feminint bladløv der vokser ud af hjulkassen og breder sig over bildøren, en blomst der svinger sig over den ellers ensfarvede og kedelige kølerhjelm eller hvad med et biltag pakket ind i bilfolie i en anden farve eller mønster end resten af bilen?

Mulighederne er mange for med bilfolie, at gøre bilen mere tjekket, mere feminin eller maskulin, cool, stylet og anderledes.

Skal det være af mere kommerciel karakter kan vi med folie på bilen lave auto- og bilreklame.

Vi har en række bildekorationdesigns lavet af kendte, spændende designere og trendsettere samt af vores egne dygtige grafikere og designere. Alle bildekorations designelementer kan tilpasses til netop din bil og din stil.